Pogosta vprašanja.

Vstop v Arboretum.

Prijavil sem se na tek. Ali se moram prijaviti še na BMW FEST?
Ne. S prijavo na katerokoli tekaško preizkušnjo ste avtomatično prijavljeni tudi na BMW FEST in imate brezplačen vstop v Arboretum Volčji Potok. Ob vstopu le pokažete potrdilo o prijavi. Za spremljevalce, ki se še niso prijavili, bodo to lahko storili tudi na dan prireditve. Tudi za njih bo vstop prost.

 

Prijavil sem se na tek, rad pa bi, da me spodbuja družina. Kako je z vstopom v Arboretum za njih?
Za vse obiskovalce dogodka BMW FEST je prost vstop v Arboretum Volčji Potok. Predprijava je mogoča na spletni strani, prijava pa poteka tudi na dan prireditve. Svetujemo vam, da se prijavite preko spletne prijave in se tako izognete gneči na vhodu.

 

Kaj pomeni prijava na BMW FEST?

Prijava na BMW FEST vam omogoča brezplačen vstop v Arboretum Volčji Potok ter vstop na dogodek BMW FEST.

 

Nisem se prijavil, ali je prost vstop mogoč tudi na dan prireditve?

Da. Na vhodu (šotor “Prijava”) le izpolnete nekaj podatkov in prejmete vstopnico za brezplačen vstop v Arboretum Volčji Potok in na BMW FEST. Predprijava na BMW FEST na spletni strani pa vam omogoča, da se izognete gneči na vhodu.

 

Prijava in tek na 6 ali 12 km.

Na enem izmed tekaških dogodkov sem se prijavil na BMW Race to Berlin – tekaški izziv. Takrat pa je bila možna le prijava na 12 km. Ali lahko tečem na 6 km?
Da. Prosimo vas, da nam morebitne spremembe proge sporočite na info@bmw-fest.si ali to uredite na dan teka, 20. septembra 2015 v Arboretumu Volčji Potok.
V žrebu za brezplačne prijave na Berlinski maraton 2016 sodelujejo le tekači na 6 in 12 km.

 

Kaj prejmem ob prevzemu startne številke za tek na 6 in 12 km?
Tekači prejmete startno številko in čip za merjenje časa, ki si ga z vezalko pritrdite na tekaške copate. Startna številka je med tekom obvezna.
Ob prevzemu prejmete še bon za kosilo.

Kako je z okrepčevalnimi postajami?
Na 6 km progi bo ena okrepčevalna postaja. Tudi na cilju bo priskrblljeno za osvežitev.

Kako poteka prevzem startnih številk?

Predvidoma v soboto bodo na spletni strani že objavljene startne liste oziroma startne številke. Če ste ob prijavi navedli telefonsko številko, boste na mobilni telefon prejeli vašo startno številko. Startne liste bodo objavljene tudi na prizorišču. Izdajna mesta bodo označena glede na startne številke. Ob prevzemu samo poveste svojo startno številko in oddate potrdilo o prijavi.

8 prijavnin na Berlinski maraton 2016.

Kdo se poteguje za udeležbo na Berlinskem maratonu?
4 prijavnin bo razdeljenih le med tekače na 6 in 12 km.
4 prijavnine bodo razdeljene med štiri zmagovalce iz 4 tekmovalnih kategorij:
Ženske: 1996 – 1985 (18 – 29 let)

Rojene 1985 ali prej (30 let in več)

Moški: 1996 – 1985 (18 – 29 let)

Rojeni 1985 ali prej (30 let in več)
Žrebanje bo potekalo na dan prireditve. Za prevzem nagrade je potrebna prisotnost v času žrebanja.

BMW FEST.

Kaj je BMWF FEST? Kdo lahko sodeluje?
BMW FEST– festival teka in zabave je dogodek za vso družino. Sodeluje lahko vsak. Vstop je prost. V okviru dogodka bodo potekale številne športne in ustvarjalne ter zabavne aktivnosti, rekreativni tekači se bodo pomerili na teku BMW Race to Berlin – tekaški izziv na 6 in 12 km, družine pa na Družinskem teku. Prijava na vse aktivnosti je brezplačna. Potekal bo tudi Poslovni tek (prijava za podjetja).

Kaj imata skupnega BMW FEST in BMW Race to Berlin?
Projekt BMW Race to Berlin je namenjen vsem rekreativnim tekačem, katerega zaključek bo potekal na dogodku BMW FEST. Na dogodku BMW FEST bo poleg zaključka projekta BMW Race to Berlin – tekaški izziv na 6 in 12 km potekal še Družinski tek in številne športne in zabavne aktivnosti.

 

http://www.bmw-fest.si

Back to Top